Lainaa verkosta 50 – 20 000 euroa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 0,90 out of 5)
Loading...

Verkosta saa lainaa varsin helposti, palveluiden laatu ja hintataso vaihtelee huomattavasti. Kuluttajan on syytä katsoa tarkasti, mistä hakea lainansa sillä palveluiden hintatasossa on huomattavia eroja.

Nopea ja edullinen pikavippi

Pikalainojen hintatasosta on mediassa jatkuvasti keskustelua. Suurin kysymys on laskennallinen vuosikorko, joka pienlainoissa nousee useisiin tuhansiin euroihin. Vuosikorko ei kuitenkaan kerro koko totuutta siitä, mikä on todellinen kulu vippiä haettaessa.

Vuosikoron ohella on syytä katsoa lainan kokonaissummaa sekä laina-aikaa.

Ilmainen pikalaina vivukselta

Vivus.fi:n mainoskampanjan osana on ilmainen pikavippi uusille asiakkaille. Tarkoituksena on hankkia kampanjan avulla uusia asiakkaita yritykselle. Vivuksen kautta on mahdollista hakea jopa 600 euroa lainaa. Uusille asiakkaille ilmainen pikavippitarjous on tarjolla 300 euroon asti.

Edullista kulutusluottoa tuhansia euroja

Edullisinta kulutusluottoa saa tyypillisesti omasta pankista, mikäli asiakassuhde on pitkä ja hyvin hoidettu. Pankin tarjoaman lainan kanssa kilpailee erilaiset kulutusluottot ja käyttöluotot. Näiden käyttökohteina on usein isommat hankinnat, kuten auto, vene tai remontti.

Myös verkkokaupoissa on tarjolla erilaisia osamaksujärjestelyitä, joiden avulla isommat ostokset voi maksaa kuukausimaksulla.

Lainan kilpailuttaminen kannatta. Kuluttajalla on mahdollisuus säästää lainan kuluissa jopa tuhansia euroja.

Lainaa verkosta 50 – 20 000 euroa
Arvio: 0,9 / 5. 0.9, yhteensä 10 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!