Luottoa verkosta 50 – 1000 €

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Luoton hakeminen verkosta on vaivatonta ja nopeaa. Lainapalveluiden verkkosivustot on suunniteltu palvelemaan käyttäjiä mahdollisimman hyvin, jotta lainan hakeminen sujuisi helposti ilman ongelmia.

Luoton helpon hakemisen kääntöpuolena on velkaantuminen, mikä maksukyvyn heikentyessä, voi johtaa ongelmiin. Tällöin tilanne voi kärjistyä luottohäiriömerkinnäksi asti. Jatka lukemista ja selvitä, miten voit vältät suurimmat sudenkuopat luottoa hakiessasi.

Luottoa vain tunnetusta luottopalvelusta

Kun haet verkosta luottoa, älä sorru korulauseisiin ja mainospuheisiin, vaan selvitä mistä saat lainaa matalimmilla kuluilla – luotettavasti. Luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää lainaa hakiessasi. Jos haet pientä luottoa, alle 1000 euron pikavippiä lyhyellä laina-ajalla, pidä huolta, että et maksa ylimääräisiä piilokuluja lainastasi. Esimerkiksi Tekstivippi.fi tarjoaa lyhytaikaista luottoa ilman piilokuluja.

Luoton kustannusten selvittämiseen auttaa myös erilaiset lainavertailut. Pikavippien kohdalla pikavippivertailu pikalainahaku.fi näyttää lainan todelliset kulut.

Pidä luoton kulut kurissa

Säädä lainan suuruus ja laina-aika omien tarpeidesi mukaisiksi. Pitkä laina-aika takaa pienemmät maksuerät, mutta samalla kasvattaa takaisin maksettavaa kokonaispottia. Esimerkiksi 10 000 euron kulutusluotto tulee maksamaan 2 vuoden laina-ajalla yhteensä n. 12 000 euroa, kun viiden vuoden laina-ajalla potiksi tulee jo 15 000 euroa. Pienissäkin lainasummissa kilpailuttaminen kannattaa. Mitä nopeammin lainasta pääsee eroon, sen halvemmaksi laina tyypillisesti tulee.

Vuonna 2008 alkanut taantuma ja finanssikriisi on vaikuttanut lainarahan hintaan positiivisesti korkojen laskuna. Vuoden 2012 alun korkotasolla lainaraha on todella edullista, mutta tilanne ei taloustilanteen kehittyessä tule pysymään yhtä hyvänä lainan ottajan näkökulmasta korkotason noustessa.

Luottoa verkosta 50 – 1000 €
Arvio: 4 / 5. 4, yhteensä 1 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!