Pikavippi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Iskikö pikainen rahantarve juuri silloin, kun kukkarossa on matti? Niin voi hyvinkin käydä. Ei hätä ole tämännäköinen, tilaa pikavippi ja saat rahat tilillesi muutamissa minuuteissa!

Pikavippi on uusi nykyaikainen tapa paikata äkillistä ja akuuttia rahantarvetta. Sen avulla voi selvitä vaikeista ja kiperistä tilanteista pelkällä tekstiviestin avulla. Helpoksi lainan saamisen tekee vielä se, että minkäänlaisia vakuuksia ei tarvita.

Pikavipin idea?

Pikavippi on nopea ja helppo laina silloin, kun käteisvarat ovat hetkellisesti loppu. Pikavippi haetaan netistä verkkohakemuksella lainayrityksen verkkosivustolta. Lainaa hakiessa käyttäjän tulee tunnistautua palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Tällä estetään lainapalvelun väärinkäyttö.

Myöhemmin, kun käyttäjällä on omat henkilökohtaiset tunnukset lainapalveluun voi käyttäjä hakea pikavippiä tekstiviestillä tai soittamalla. Tällöin käyttäjän tulee tunnistautua palveluun omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Minkä kokoisia pikavippejä on olemassa?

Pikavippien suuruus on muutamista kympeistä aina muutamiin satoihin euroihin asti. Mitään suuria hankintoja sillä ei tehdä, mutta pikavipit ovatkin suunniteltu pikaiseen rahantarpeeseen, ja ovat siksi niin nopeasti saatavilla.

Entä ne pikavipin korot?

Pikavippien kanssa voi helposti velkaantua. Takaisinmaksettava summa kun on useasti huomattavasti suurempi kuin alunperin lainattu summa. Pikavippien todelliset vuosikorot vaihtelevat muutamien satojen ja jopa tuhansien prosenttien välillä. Helpoin tapa välttyä korkojen kerääntymiseltä on maksaa pikavipit mahdollisimman nopeasti pois. Takaisinmaksuaika on normaalista 2-3 viikkoa.

Korkotasot voivat vaihdella huomattavasti pikavippitarjoajien kesken. Pikavippitarjoajat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ennen pikaluoton hankkimista.

Mistä saan halvinta pikavippiä?

Pikavippejä tarjoavat monet suomalaiset yritykset. Helpoin tapa löytää halvinta pikavippiä on Googlata netistä ja vertailla pikavippivertailun avulla yrityksiä, jotka tarjoavat tätä pikaista lainaa. Asioita joita kannattaa tarkkailla ovat laina todellinen vuosikorko ja takaisinmaksuaika.

Uusien asiakkaiden hankkimiseksi markkinointikeinona tarjotaan myös uusille asiakkaille ilmaista pikavippiä.

Pikavippi
0, yhteensä 0 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!