Rahoituspalvelut verkossa ympäri vuorokauden

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

24hInternet on mahdollistanut 24 tuntia vuorokaudessa auki olevat rahoituspalvelut. Siinä missä lainaa tarvitsevan piti ennen marssia pankkiin hakemaan lainaa, on nykypäivänä mahdollista hakea verkosta lainaa sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin.

Pienistä, satojen eurojen lainoista käytetään nimitystä pikavippi tai pienlaina, isommat summat lainataan nimellä käyttöluotto tai kulutusluotto. Mitä isommasta lainasummasta on kyse, sitä pidemmän laina-ajan lainalle saa.

Lainaa 24 h vuorokaudessa

Lainan hakeminen verkosta on erittäin helppoa. Hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa ja vakituinen asuinpaikka Suomessa. Jos nämä seikat ovat kunnossa, tulee lainan hakijan päättää, kuinka isoa lainaa aikoo hakea.

Jos lainasumma on yli tuhat euroa, kannattaa tutustua Suomalaisille kulutusluottoja tarjoaviin yrityksiin. Kulutusluotoissa lainasumma on tyypillisesti 1000 – 20 000 euroa.

Pienempiä, alle 1000 euron lainoja kannattaa etsiä verkosta pikavippi-termillä.

Ilmainen pikavippi uudelle asiakkaalle

Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 300 euron ilmaista pikavippiä. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, jos et ole aikaisemmin ottanut lainaa ko. yritykseltä. Lainasta maksetaan vain ja ainoastaan lainasumma takaisin, päälle ei tule käsittely- tai korkokuluja.

Ilmainen pikavippi on erikoinen keino hankkia uusia asiakkaita, mutta pikavippialan tiukka kilpailutilanne vaatii luovia keinoja uusasiakashankintaan.

Rahoituspalvelut verkossa ympäri vuorokauden
, yhteensä 0 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!