Remonttilainan hakeminen

Remonttilainan hakeminen

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Remonttien rahoittamiseksi laina on usein ainoa vaihtoehto. Varsinkin jos remonttitarve tulee yllättäen ilman ennakkoilmoitusta. putki- tai julkisivuremontin rahoittamiseen tarjolla on paljon vaihtoehtoja, usein taloyhtiöt tekevät kuitenkin päätöksen asukkaiden puolesta ja kilpailuttavat yritykset. Lue lisää ja katso mitä sinun remonttilainaaa hakiessa tulee ottaa huomioon.

Remonttilainaa pankista

Pankista on mahdollista hakea remonttilainaa rakennusprojektin kustantamiseen. Pankeilla ei tyypillisesti ole omaa remonttilaina-tuotetta vaan lainan kokonaispaketti määritellään pankkikonttorissa tai verkkopankissa tapauskohtaisesti.

Rahoitusyrityksiltä, kuten Freedom Rahoitukselta voi hakea remonttilainaa jopa 20 000 euroa.

Taloyhtiöille remonttilainat ovat usein yksityishenkilöitä korkeampia korkoprosentiltaan. Tämä kannattaa ottaa huomioon rahoitustarpeen kartoitusvaiheessa.

Remonttilaina rakennusyritykseltä

Monet remontteja tekevistä isoista yrityksistä tekevät yhteistyötä rahoitusyhtiöiden tai pankkien kanssa. tämä helpottaa yritysten ja ostajien tilannetta – yritykset tietävät saavansa rahat suoraa pankista ja rahoitusyritykset saavat tätä kautta uusia, sitoutuneita asiakkaita.

Helppo rahoituksen hakeminen on myös kilpailutekijä rakennusyrityksille.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Kodin remonteista saa vähentää kotitalousvähennyksessä osan remonttikuluista. Veronmaksajien keskusliiton kotisivuilla asia on tiivistetty seuraavasti:

“Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2012 vähentää 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut tai 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta (vuonna 2011 pystyi vähentämään 30 prosenttia maksetusta palkasta tai 60 prosenttia työkorvauksesta).”

Mistä edullisin remonttilaina?

Tyypillisesti halvinta lainaa saa pankista, jos hakija on jo pankin vanha asiakas lainapuolella. Muussa tapauksessa kannatta urakan toteuttajalta kysyä rahoitusvaihtoehtoa tai hakea rahoitusta rakennusurakalle kulutusluottoja tarjoavilta yrityksiltä:

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus on luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää kuluttajille lainaa 500 – 20 000 euroa ilman vakuuksia. Tutustu yritykseen osoitteessa freedomrahoitus.fi

Santander

Santander on Globaalisti toimiva rahoitusyritys ja pankki. Suomessa santander on keskittynyt tarjoamaan kuluttajille lainoja 2000 – 20 000 euron väliltä.

Nopsalaina

Nopsalaina tarjoaa pienempiä kulutusluottoja 500 – 6000 euron väliltä kohtuullisella korolla ja 6 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Katso lisätiedot lainoista osoitteesta nopsalaina.fi.

Remonttilainan hakeminen
Arvio: 4 / 5. 4, yhteensä 1 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!