Tekstivippi – pitkäikäisin pikavippiyritys

Tekstivippi – pitkäikäisin pikavippiyritys

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Tekstivippi on Suomen ensimmäinen pikavippejä tarjoava yritys ja Tekstivippi on brändinä yhä voimissaan. Yritys on tällä hetkellä osa Ferratumia, mutta toimii itsenäisesti osoitteessa tekstivippi.fi.

Tekstivipin kautta kuluttajat voivat hakea lainaa 50 eurosta aina 500 euroon asti. Laina-aika on joko 14 tai 44 päivää.

Tekstivipin lainat

Tekstivipin lainapalvelussa voi hakea lainaa 50 euron askelissa aina 500 euroon asti. Lainaa hakiessa hakija voi itse päättää maksaako lainansa takaisin kahdessa viikossa vai 44 päivässä. Tekstivipin tuotteista voi käyttää pikavipin ohella nimityksiä vippi tai pikalaina. Tekstivipin sivuilta on käyttäjän näkökulmasta erittäin helppoa hakea lainaa.

Lainan kokonaiskulut esitellään myös selkeästi; esim. 50 euron lainassa kuluja tulee 15 euroa, kun 500 euron lainassa kuluja tulee 100 euroa. Hakemus on linjassa Ferratumin sloganin kanssa “Lainaa ilman piilokuluja”.

Miten hakea Tekstivippi-lainaa

Uusien asiakkaiden tulee hakea tekstivippi-lainaa verkkohakemuksen kautta, jossa käyttäjä tunnistautuu palveluun verkkopankkitunnusten avulla. Tunnistautumisen jälkeen lainan saa tililleen tyypillisesti noin vartissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen.

Jo rekisteröityneet asiakkaat voivat hakea lainaa myös tekstiviestillä sekä soittamalla.

Aukioloajat

Tekstivippiä voi hakea verkossa vuorokauden ympäri. Lainahakemukset käsitellään lainapalvelussa reaaliaikaisesti arkisin ja lauantaisin aamusta klo 8.00 aina iltaan klo 22 asti. Lainoja myönnetään sunnuntaisin klo 12 – 21 aikavälillä.

Muina aikoina lähetetyt lainahakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä heti lainapalvelun auettua.

Hae tekstivippiä osoitteessa tekstivippi.fi

 

Tekstivippi – pitkäikäisin pikavippiyritys
Arvio: 4,5 / 5. 4.5, yhteensä 2 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!