Vippi prepaid liittymällä

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...

Vipin hakeminen puhelimitse prepaid-liittymällä on erittäin helppoa, riittää, että olet rekisteröinyt prepaid-liittymän puhelinnumeron lainapalveluun. lainan hakemiseksi hakijan tulee lähettää tekstiviesti lainayritykseen, joka siirtää rahat tilille lainapalvelun ja lain antamissa puitteissa nopeasti. Rahojen siirron rajoittavia tekijöijä on laissa määritelty aukioloaika 7:00-23:00 , jonka ulkopuolella rahoja ei saa siirtää asiakkaan tilille.

Tekstiviestitse tai soittamalla haettavaa lainaa varten hakija tarvitsee omat käyttäjätunnukset, jotka saa lainapalvelusta. Tällöin lainan hakeminen onnnistuu myös prepaid-liittymällä. Soiton tai tekstiviestihakemuksen yhteydessä hakijan tulee tunnistaa itsensä näillä omistamillaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Vippi prepaid-liittymällä, vanhat asiakkaat

Lainayrityksen vanhoiksi asiakkaiksi luetaan käyttäjät, jotka ovat hakeneet vippiä verkkopalvelun kautta aikaisemmin ja tunnistautuneet palveluun rekisteröitymisen yhteydessä vahvalla tunnistautumisella; verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Tunnistautumisen jälkeen lainapalveluiden sivuilla on ohjeistus tekstiviestihakemuksen tekemiseksi.

Vippi prepaid-liittymällä uusille asiakkaille

Uudet asiakkat, jotka eivät ole vielä asioineet aikaisemmin lainapalvelun kanssa, eivät käytännössä saa lainaa prepaid-liittymällä ennen tunnistautumista palveluun. Palveluun kerran vahvalla tunnistautumisella tunnistautuneen käyttäjän on mahdollista hakea lainaa tekstiviestillä tai soittamalla.

Jotkin lainayritykset vaativat puhelimella lainaa hakevalta henkilöltä yhtä tai useampaa aikaisempaa lainaa, jotka on maksettu lainayritykselle ajallaan takaisin.

Vippi prepaid liittymällä
Arvio: 4,5 / 5. 4.5, yhteensä 2 arvostelua.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!